فروش لاکتوز مگله آلمان - نماینده فروش مگله در ایران
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (1)قیمت فروش اتیدرونیک اسید etidronic acid - تامین کننده هیدروکسی اتان دی فوسفونیک (HEDP)
نویسنده صنایع آرایشی بهداشتی 0 نظر مشاهده (1)عرضه کننده اتیلن گلیکول دی استئارات EGDS - فروشنده مواد اولیه ارایشی بهداشتی
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (178)نمایندگی شرکت قیمت فروش اتیلن گلیکول مونو استئارات -ایراپون EGMS سورفکتانت غیر یونی
نویسنده صنایع آرایشی بهداشتی 0 نظر مشاهده (72)خرید فنیل تریمتیکون Phenyl Trimethicone- عامل ضد کف و حرارت و جهت تهویه پوست در صنایع آرایشی بهداشتی
نویسنده صنایع آرایشی بهداشتی 0 نظر مشاهده (77)عرضه کننده پلی اتیلن گلیکول دایمیتیکون 12- اولسیفایر مبتنی بر سیلیکون محصولات آرایشی
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (78)خرید اینترنتی شربت گلوکز انزیمی آنزیمی خوراکی- تهیه کننده گلوکز قنادی یا شربت گلوکز مایع
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (82)تولیدکننده گلوکز طلایی گندم - فروش گلوکز سفید - قیمت خرید گلوکز کرم رنگ - فروشنده گلوکوز ذرت گندم
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (89)کربنات پتاسیم (Potassium Carbonate) - واردکننده کربنات پتاسیم چین - عرضه کننده کربنات پتاس
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (59)خرید فروسولفات خشک BP,USP,IPدر گرید غذایی دارویی و آزمایشگاهی - فروشنده فروسولفات متبلور
نویسنده صنایع آرایشی بهداشتی 0 نظر مشاهده (73)فروش فروس سولفات آهن هفت آبه - قیمت فروس سولفات اهن خشک آلمانی
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (80)واردکننده فروس سولفات آهن آلمان و ژاپن Iron Sulfate Ferrou
نویسنده کاربرد صنایع غذایی 0 نظر مشاهده (74)
کلرید باریم Barium chloride
نامهای دیگر: Muryate of Barytes, Barium dichloride, Barium muriate
فرمول شیمیایی: BaCl۲
شکل ظاهری: جامد سفید رنگ
گرید: مونوهیدرات, آنهیدرات
کلرید باریم با فرمول شیمیایی BaCl۲ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن
۲۰۸٫۲۳ g/mol میباشد. شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید رنگ است. این یکی
از رایج ترین نمک محلول در آب باریم است به علت داشتن باریم، هنگام سوختن
رنگ شعله را سبز می کند. کلرید باریم بسیار سمی و خطرناک بوده و در باعث
ایجاد مسمومیت می گردد. در اثر استنشاق بو یا خوردن میتواند باعثسرازیر شدن
آب دهان و سوزش مری، درد معده، گرفتگی عضلات، تهوع، استفراغ، اسهال، فشار
خون بالا، گرفتگی عضلات، قدرت عضلانی ضعیف، اشکال در تنفس، سرگیجه، وزوز
گوش می شود.
به عنوان یکی از نمک های محلول ارزان باریم، کلرید
باریم کاربرد گسترده ای در آزمایشگاهها دارد. این ماده معمولا به عنوان یک
آزمون برای یون سولفات استفاده می شود. در صنعت، کلرید باریم در فرآیند
تولید پایدارکننده ی پلیمر PVC ، روغن های روان کننده، تولید باریم کرومات،
باریم تیتانات و باریم فلورید مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین جهت کلرید باریوم در تولید سرامیک، عناصر الکترونیکی دقیق، در تولید شیشه های ویژه، تولید حدواسطهای مورد استفاده در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
لاکتوزغذایی- قیمت فروش لاکتوز مش 200
نامهای دیگر: قند شیر، 4-O-β-D-galactopyranosyl-D-glucose
فرمول شیمیایی: C12H22O11
گرید: خوراکی، دارویی
بسته بندی 25 کیلوگرمی
لاکتوز یا همان قند شیر، یک دی ساکارید است که در طبیعت منحصرا در شیر یافت میشود. نام لاکتوز از لاکت(lacte) که درلاتین به معنای شیر است وپسوند اوز (ose)که برای نامگذاری قندها بکار برده میشود ریشه میگیرد. این قند از پیوند گلیکوزیدی بین یک گالاکتوز و یک گلوکز بوجود می آید. اتصال این دو منو ساکارید(گالاکتوز و گلوکز)از نوع گلیکوزیدی و بشکل بتا دی گالاکتوپیرانوزیل(۱ به ۴)بتا دی گلوکو پیرانوز می باشد. چون لاکتوز دارای یک کربن آنومری آزاد در زیرواحد گلوکز است، بنابراین در گروه دی ساکاریدهای احیا کننده طبقهبندی میشود. این قند به دو فرم ایزومری آلفا و بتا وجود دارد. فرم آلفا و بتا خواص بسیار متفاوتی از یکدیگر دارند، از جمله: فرم آلفا دارای چرخش ویژه 89,4+ و نقطه ذوب 202درجه سانتیگراد و فرم بتا دارای چرخش ویژه 35+ و نقطه ذوب 252 درجه سانتیگراد میباشد. هر دو اینها از نظر علمی جالب و در خور توجه میباشند.
کاربردهای لاکتوز
-
نسبت به فروکتوز و گالاکتوز از شیرینی کمتری برخوردار بوده و از این رو
میتواند به عنوان جایگزین مناسب برای تولید محصولات رژیمی بدون قند استقاده
شود.
- در صنعت مواد غذایی از این ماده به عنوان یک پرکننده در تولید
محصولات خود استفاده میکنند و از لاکتوز به عنوان یک افزودنی غذایی برای
ایجاد و بهبود عطر و طعم و نیز جلوگیری از تغییر رنگ محصول استفاده می شود.
-
از این محصول در تولید شیر خشک و غدای کودک به صورت قابل ملاحظه ای
استفاده میشود به طوری که بیش از 50 درصد از شیرخشک را لاکتوز تشکیل می
دهد.
- شرکت هایی که در زمینه صنعت لبنیات و صنعت شکلات سازی فعالیت
دارند می توانند از طریق جایگزین کردن ماده لاکتوز با بخشی از شیر خشک
اسکیم مصرفی، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده محصول باعت بهبود کیفیت ، طعم ،
مزه و رنگ شوند زیرا این محصول میتواند جایگرین مناسبی جهت بخشی از شیر خشک
مصرفی در تولید مواد غذایی باشد.
- در صنعت داروسازی نیز از این محصول به عنوان پوشش و پرکننده در تولید انواع قرص ها مانند داروهای ضد اسید، قرص های ضد بارداری و قرص های مکیدنی گلو و هر نوع قرص دیگر استفاده می شود.
مشخصات محصول: پروپیونات سدیم Sodium propanoate
نامهای دیگر: Sodium propionate Napropion
فرمول شیمیایی: C۳H۵NaO۲
شکل ظاهری: بلورهای شفاف
کشور سازنده: چین
برند: FOODCHEM
پروپیونات سدیم نوعی نگهدارنده است که از آن به عنوان یک مهار کننده
رشد باکتری است. این ماده به طور گسترده ای در نان و سایر محصولات نانوایی
برای جلوگیری از کپک زدن استفاده میشود
کاربردهای پروپیونات کلسیم:
در فرآوردههای نانوائی ، نان و خمیر پیتزا برای جلوگیری از رشد کَپکها
به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده میشود، در نتیجه باعث افزایش عمرمحصولات
میشود. همچنین در پنیرهائی که به صورت سرد بستهبندی میشوند و
پُرکنندههای مخصوص کلوچههای میوهای به مقدار مجاز (۰/۲ تا ۰/۳ درصد)
مصرف میشود.
توضیحات محصول آمونیاک Ammonia